Praktisk information

Inför UNIs världskongress i Philadelphia har vi sammanställt praktisk information om hur man tar sig till och njuter av evenemanget.

Praktisk information

I augusti kommer fackliga ledare att samlas i Pennsylvania Convention Center för att delta i möten med UNI Finans Europa, UNI Finans, UNI Kvinnor och UNI Global Union. Centret ligger på 1101 Arch Street i Philadelphia och kan nås med bil, tåg, taxi, regionaltåg vid Jefferson Station och buss. Det är en kort promenad från de hotell som de flesta av UNIs delegater bor på, och Philadelphia har ett fantastiskt system för kollektivtrafik. Observera att UNI:s kongressdeltagare ska använda ingången på North Broad Street till kongresscentret.

Förutom att flyga till Philadelphia kan deltagarna flyga till Newark Liberty International Airport, som ligger ungefär en timmes tågresa från Philadelphias 30th Street Station, eller till Washington DC, som ligger ungefär två timmar bort. Tågresor bör bokas i förväg, här.

Observera att det kan vara svårt att hitta en taxi i Philadelphia utanför flygplatsen och de största tågstationerna, så planera i förväg eller använd ett program för att hitta biltransporter.

Mer information om att ta sig till Philadelphia. Kartan nedan visar kongresscentret, hotellen och andra platser.

Mat i närheten

Vi bjuder inte på lunch under kongressen. Det finns dock många läckra alternativ i närheten. Några rekommenderade alternativ är:

  • Reading Terminal Market - Detta kommer att vara ett utmärkt lunchställe under konferensen. Det är en av de äldsta inomhusmarknaderna i USA och har otroligt mycket att erbjuda - från restauranger till slaktare och bagerier till lokala hantverkare och souvenirer. Oavsett om du är ute efter en snabb falafel, en vegansk Reuben-macka, en bit Amish-bakad paj, en flaska lokal honung, färska ostron eller en av stadens berömda cheesesteaks så hittar du allt detta och mer därtill. En lista över marknadens över 80 försäljare finns här.
  • Chinatown - Philadelphias historiska stadsdel Chinatown ligger precis runt hörnet från kongresscentret och är full av restauranger, bagerier, livsmedelsbutiker och tebutiker. Några som har rekommenderats är Ho Sai Gai, EMei, Spicy C, Happy Lamb Hot Pot, Sang Kee Peking Duck House och Far East Descendent.

Utforska Phillys restauranger och barer

Vi uppmuntrar alla att utforska Philadelphias världsberömda restaurang- och barscen. Här hittar du en fantastisk översikt över var du kan äta och dricka i Philadelphia.

Hotell

Listan över kongresshotell hittar du här. Kartan ovan visar kongresscentret, hotellen och andra platser.

Apotek/Toiletries

Det finns flera apotek inom en kort promenad från kongresscentret där deltagarna kan köpa reseförnödenheter eller receptfria läkemedel som de kan behöva.

Mer om staden

Läs mer om Philadelphias promenadvänliga centrum, enastående museer, prisbelönta restauranger, makalös offentlig konst och ett av världens största stadsägda parksystem. Philadelphia Tourism Board har skapat denna sida för UNI-kongressdeltagare med ett särskilt avsnitt för internationella besökare - inklusive information om dricks, amerikansk tull och andra viktiga saker. Observera att du kan behöva boka tid för museibesök i förväg.

Lokala UNI-föreningar har sammanställt en fantastisk lista över museer, parker och kulturattraktioner.

Ta en titt på stadens officiella guide för internationella besökare i Engelska, Franska, Kinesiska, Tyska, Italienska, Japanska, Portugisiska, och spanska.

Besök Philadelphias turistbyrås sida för UNI-kongressdeltagare här.

 

 

Fler nyheter